Poker software

888 poker software

Het leuke van online pokeren is dat er een verschil is in de poker software waar je per aanbieder van online poker gebruik van maakt. Zo heeft kroon poker onlangs eigen poker software gelanceerd, iets dat 888 poker al enige tijd heeft. De voordelen dat spelers hebben met het spelen van de nieuwe poker software spellen is dat het vor nieuwe spelers een stuk aantrekkelijker is gemaakt om te spelen. Zo kunnen nieuwe spelers vrijwel anoniem blijven waardoor zij niet het doelwit worden van gevorderde spelers. De poker software wordt door 888 poker zelf ontwikkeld, hierdoor blijft de broncode eigendown van 888 en kom je deze pokerrooms buiten het 888 netwerk niet tegen. Er is goed nagedacht hoe men beginners van gevorderde spelers kon scheiden want het is als beginnende speler natuurlijk niet leuk om elke keer te verlizen van een professionele poker speler.

Multi table optie

Als gevorderde pokeraar is het spelen aan één speeltafel wellicht niet voldoende en ook hier heeft 888 poker goed over nagedacht door spelers een multi-table optie te geven. Wanneer je multi-table poker speelt kun je zelfstandig de speeltafels indelen. Er worden door 888 poker met regelmaat multi tafel pokertoernooien georganiseerd waar je flinke prijzen kunt winnen. Je kunt hier tot aan maar liefst 16 speeltafels tegelijk spelen!

Voor spelers die liever geen software downloaden heeft 888 een no-download client toegevoegd. Hier kun je flash poker spelen waarbij je dus via de webbrowser de spellen kunt spelen.